Blogg

I ekot av Kularkraft...

Hej och varmt välkomna till min blogg!

Här kan du följa vad som händer i ekot av mina fotspår. /Karin juni 2018

 

18/10 -18

Löven dalar ner från träden, och här sitter jag och tänker på nästa sommar! Kursupplägg pågår, och emellanåt njuter jag av höstens färgprakt ute i skogarna på egen hand eller med mina privatelever som kommer från när och fjärran så här års. Island, Italien, USA....kulningskonsten börjar spridas världen över!

 

31/8 -18

Sommaren har varit fantastisk på många sätt! Många fina kulningskurser och workshops med underbara kraftfulla kvinnor och även några män som utmanat sig att pröva sina röster och kasta sig ut i ljudrummet! Tack för alla fina möten!

Sex konserter har jag hunnit med i olika konstellationer. Jag ska ordna en liten turnefilm framöver när utrymme finns. Håll ut..:-)

Sista augustihelgen gick jag och ljudgruppen "ljudtornet" i hamn med en dröm att anordna ljudkonstfestival i Gnesta gamla vattentorn som har en helt unik akustik. Det blev precis så magiskt som vi önskat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett smakprov på webben Sörmlands nyheter

Reportage i tidningen Sörmlandsbygden

 

30/7 -18

Inför workshopen under fruntimmersveckan på Inneberga gård ställde Sörmlands nyheter fem frågor om kulning som friskvård.

Läs reportaget

 

18/6 -18

Härom veckan kom en reporter från Svt´s lokala nyheter Sörmland på besök.

Jag släpade ut den stackarn i myggskogen så att han fick fina minnesmärken från vår intervju.

Reportaget kom att hamna även på "landet runt" samma vecka.

På webben kan du se hur samma reporter får en snabblektion i kulning: (jag jobbar ju aldrig snabbt, men han envisades. Och jag får nog säga att han gjorde stora framsteg på de få minutrar vi höll på:-)

Se lektionen

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

Tel : 070-4611290

E-mail: info@kularkraft.se